Περιποίηση χεριών και δέρματος

Η σύνθεση των προϊόντων Ecolab για την αντισηψία των χεριών, για το πλύσιμο των χεριών και του σώματος και για την περιποίηση και  την αντισηψία  του δέρματος, ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς στον τομέα της υγιεινής χεριών και δέρματος. Διαφορετικές συνθέσεις καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες όπως η απαίτηση για συχνή και οικονομική χρήση, για χρήση σε διαφορετικούς τύπους δέρματος ακόμη και ιδιαίτερες απαιτήσεις για χρήση σε χώρους και σε άτομα υψηλού κινδύνου. Τα προϊόντα της Ecolab για τα χέρια και το δέρμα είναι εύκολα στη χρήση και χαίρουν ιδιαίτερα καλής αποδοχής από το προσωπικό. Η υψηλότερη αποδοχή σας επιτρέπει να βελτιώσετε τη συμμόρφωση του  προσωπικού στα πρωτόκολλα υγιεινής χεριών και δέρματος που εφαρμόζετε με αποτέλεσμα τη μείωση του κινδύνου λοιμώξεων και διασταυρούμενης μόλυνσης.

Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά αντισηπτικών χεριών τα οποία παρέχουν ταχεία και ευρέως φάσματος αντιμικροβιακή δράση, υψηλή προστασία για το δέρμα χάρη στα μαλακτικά συστατικά και πολλές δυνατότητες επιλογών όσο αφορά τα μεγέθη και το σχήμα των συσκευασιών. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το αντιμικροβιακό προφίλ που επιθυμείτε , τη φαρμακοτεχνική μορφή του προϊόντος και τον τύπο και την περιεκτικότητα των μαλακτικών συστατικών που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο και στην εφαρμογή σας.

Όλα τα αντισηπτικά χεριών της Ecolab πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές  για την υγιεινή και τη χειρουργική αντισηψία. Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητά τους σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο επαφής, εξασφαλίζοντας την επιτυχία  των προτύπων αντισηψίας ακόμη και σε περιπτώσεις που υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου.

Τα συστήματα μαλακτικών συστατικών που περιέχονται σε όλες τις συνθέσεις των προϊόντων Ecolab προστατεύουν το δέρμα από την ξηρότητα, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό σε περιπτώσεις συχνής και έντονης χρήσης. Παράλληλα, οι επιτοίχιες δοσομετρικές συσκευές μας παρέχουν τη δυνατότητα ακριβούς και οικονομικής δοσολόγησης.

Back to Top