Νέες προδιαγραφές για το Μέλλον της Βιομηχανίας

Τι είναι PERformance®?

Το PERformance είναι ένα πρόγραμμα που αποτελείται από διάφορα συστήματα. Η Ecolab έχει αναπτύξει ένα σχέδιο για το πλυντήριο σας που οδηγεί στην καλύτερη δυνατή απόδοση της επιχείρησης σας με τις μέγιστες δυνατές εξοικονομήσεις. 

Βασικό συστατικό του σχεδίου PERformance είναι το υψηλής συμπύκνωσης προϊόν Ozonit® PERformance. Ένα μοναδικό λευκαντικό και απολυμαντικό πρόσθετο με βάση το υπεροξικό οξύ. Καθώς η μεγιστοποίηση της χημείας μέσα στην διαδικασία πλύσης είναι ένα μόνο μέρος της πρόκλησης, η Ecolab προσφέρει τρία διαφορετικά συστήματα.  

PERformance BASIS

Ο συνδυασμός χαμηλής θερμοκρασίας πλύσης και υψηλά συμπυκνωμένων προϊόντων μειώνουν τα συνολικά κόστη της παραγωγικής διαδικασίας σημαντικά και επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης.

 • Χαμηλής Θερμοκρασίας πλύση
 •          - Νοσοκομειακός Ιματισμός στους 60°C

         - Ξενοδοχειακός ιματισμός από τους 50°C

 • Υψηλής συμπύκνωσης προϊόντα
 • Εξαιρετική προστασία του ιματισμού

Η βάση του προγράμματος PERformance είναι η καινοτόμα διαδικασία πλύσης με το μοναδικό λευκαντικό και απολυμαντικό πρόσθετο προϊόν Ozonit PERformance.

PERformance PLUS

Αποδοτική ανάκτηση νερού και ενέργειας

Το PERformance PLUS συνδυάζει το καινοτόμο σύστημα PERformance BASIS με υψηλής απόδοσης συστήματα ανάκτησης νερού και ενέργειας. Για παράδειγμα: το Aquavent - ένα από τα εργαλεία της Ecolab για ανάκτηση ενέργειας - χρησιμοποιεί τον ατμό που διαφεύγει από το σιδερωτήριο.Το ζεσταμένο φρέσκο νερό οδηγείται μέσα στην διαδικασία πλύσης.  

PERformance ULTIMATE

Το αποτέλεσμα 20 χρόνων εμπειρίας στις λύσεις νερού και ενέργειας. Σε συνδυασμό με υψηλά αποδοτική χημεία θα μετατρέψει την διαδικασία πλύσης και στεγνώματος σε όσο πιο αποτελεσματική μπορεί να είναι.

Το πλυντήριο σας θα είναι έτοιμο για το μέλλον.

PERformance ULTIMATE - η χωρίς ατμό και χαμηλής ενέργειας λύση για το πλυντήριο σας.  Μέχρι τώρα ο ατμός ήταν η κυριότερη πηγή ενέργειας στο πλυντήριο. Λόγω απωλειών ενέργειας, ακτινοβολίας και ατμού η απόδοση του boiler δεν είναι απόλυτη. Όμως η ενέργεια γίνεται ολοένα και πιο πολύτιμη. Έτσι, για τα πλυντήρια η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στο ελάχιστο είναι ζωτικής σημασίας. Η διαδικασία χωρίς ατμό έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Καμία επένδυση σε boiler ή στέγαση του
 • Καμία συντήρηση του boiler ή ατμοπαγίδων
 • Καμία κατεργασία νερού του boiler
 • Κανένα κόστος σωληνώσεων για την μεταφορά ατμού και επιστροφών
 • Κανένα θέμα ποιότητας ατμού (σιδέρωμα)
 • Καμία απώλεια ενέργειας όπως στον ατμό
 •  

PERformance SMART

Ενώ τα τρία συστήματα PERformance εστιάζουν στα Tunnel το PERformance SMART εστιάζει στα Συμβατικά Περιστροφικά Πλυντήρια. Για αυτά τα πλυντήρια η Ecolab προσφέρει ένα σύστημα για να ωθήσει την λειτουργική απόδοση : PERformance SMART.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια συνάντηση με τον συνεργάτη της Ecolab.

Back to Top