Οι απαιτήσεις της παραγωγής, της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και της ανάγκης να κρατηθει ο μη παραγωγικός χρόνος στο ελάχιστο, είναι σημαντικοί παράγοντες για τις μονάδες μεταποίησης. Οι απαιτήσεις για σταθερά αποτελέσματα υγιεινής με τον κατάλληλο καταμερισμό χρόνου και πόρων οδηγεί στην ανάγκη για τη βελτιστοποίηση της καθαριστικής διαδικασίας. Είναι πολύ κρίσιμη η επιλογή του σωστού καθαριστικού ανάλογα με τον τύπο και το είδος των ρύπων σε κάθε εργοστάσιο. Οι απαιτήσεις κάθε εργοστάσιου ποικίλουν, σύνθετοι ρύποι απαιτούν εξειδικευμένη γνώση για την απόδοση των απαραίτητων αποτελεσμάτων.

 

Το πακέτο προϊόντων αφριστισμού της Ecolab σχεδιάστηκε προκειμένου να απαντά σε αυτές τις προκλήσεις. Διαθέτοντας τρεις ξεχωριστές γκάμες προϊόντων, οι οποίες περιλαμβάνουν προϊόντα διαφορετικής σύνθεσης αφρού και χρόνου παραμονής, τα αφριστικά της Ecolab εξασφαλίζουν διαρκή καθαρότητα, απολύμανση επιφανειών στους χώρους παραγωγής τροφίμων με βελτιστοποιημένες και αποδοτικές διαδικασίες οι οποίες εξοικονομούν χρόνο, ενέργεια και χρήμα.

Τα εξατομικευμένα προγράμματα της Ecolab διασφαλίζουν το κέρδος από τη χρήση τέτοιων προϊόντων. Έχοντας τη γνώση καθαρισμού ανοιχτών επιφανειών, την κατανόηση της διαδικασίας και την εκτενή σειρά προϊόντων και προγραμμάτων, οι ειδικοί εφαρμογών δίνουν λύσεις στις δικές σας μοναδικές προκλήσεις.

 

Back to Top