Υγιεινή Προσωπικού και Περιβάλλοντος Εργασίας

Στη βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών, η ασφάλεια των τροφίμων είναι η πρώτη προτεραιότητα. είναι το αποτέλεσμα πολλαπλών επεμβάσεων υγιεινής, όλες με επαγγελματική και συνεχή διαχείρηση. Η ασφάλεια στα τρόφιμα δεν διαπραγματεύεται.

Η αποτελεσματική διαχείριση της προσωπικής υγιεινής αποτελεί βασικό συστατικό στην ασφάλεια των τροφίμων. Εξαιτίας του γεγονότος ότι η  φυσική αλληλεπίδραση είναι άφθονη, είναι ίσως η πιο σημαντική επέμβαση στον παραγωγικό χώρο. Η μεταφορά παθογόνων από τον άνθρωπο είναι πιο πιθανή από οποιαδήποτε άλλη μορφή μετάδοσης μολύνσεων.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει λειτουργικό και αποδοτικό εξοπλισμό υγιεινής  ελέγχου εισόδων, που συνδυάζει πλύσιμο των χεριών, απολύμανση και καθαρισμό παπουτσιών.  Προσφέρουμε συμπληρωματικά, διανεμητές τοίχου, που επιτρέπουν οικονομική και ακριβή δοσολόγηση μιας ευρείας γκάμας καθαριστικών, απολυμαντικών και άλλων προϊόντων φροντίδας χεριών που καλύπτουν τις απαιτήσεις των διαφορετικών παραγωγικών χώρων.

Τα προϊόντα υγιεινής εγκαταστάσεων/εξοπλισμού της Ecolab συνάδουν με τα υψηλά δεδομένα της Ασφάλειας τροφίμων. Αναλύουμε, συμβουλεύουμε, παρουσιάζουμε και μεταφέρουμε.Τα προγράμματά μας σχεδιάζονται από ειδικούς για ειδικούς και  περιλαμβάνουν την πιο εκτενή σειρά εφαρμογών στις βιομηχανίες. Έχοντας συνεργάτη την Ecolab, έχεις πρόσβαση σε ένα συνδυασμό αποδεδειγμένων τεχνολογιών, εφαρμοσμένης χημείας και  αξεοπέραστης εξειδίκευσης, σχεδιασμένα ειδικά για τις βιομηχανίες Τροφίμων & Ποτών.

Back to Top