Καριέρα

Γίνε μέρος της Ομάδας μας

Πριν από περίπου 90 χρόνια, η Ecolab ξεκίνησε με ένα μοναδικό προϊόν και ένα μοναδικό εργαζόμενο, δραστηριοποιούμενη σε μία και μόνο αγορά.

Σήμερα, χάριν της επιμονής και της αποφασιστικότητας ενός ανθρώπου που είχε μοναδικό στόχο να παρέχει τη καλύτερη λύση καθαριότητας, απολύμανσης και υπηρεσιών, είμαστε οι παγκόσμιοι ηγέτες έχοντας το μέγεθος, τον σκοπό και την εμπειρία που σίγουρα θα ξεπερνούσε τις πιο ευφάνταστες προσδοκίες του  ιδρυτή μας.

Είμαστε μια πραγματικά αξιόλογη Εταιρία, μια Εταιρία με ιστορία στις υπηρεσίες, την καινοτομία και τη συνεχή ανάπτυξη. Στην εξέλιξη μας, προέκυψε μία μοναδική επαγγελματική κουλτούρα που οδηγεί τους συνεργάτες να προσφέρουν το απόλυτα καλύτερο. Για εσένα, σημαίνει μία ευκαιρία να ανέλθεις σε επαγγελματικές προκλήσεις, σε μία όλο και περισσότερο σύνθετη αγορά, ασφαλής μέσα απο τη γνώση ότι υποστηρίζεσαι, παρακινούμενος και ενδυναμωμένος. Στο περιβάλλον μας αναγνωρίζεται η ικανότητα και η προοπτική, ανταμείβονται και οδηγούν σε περαιτέρω επιτυχίες, όπου η ατομική συνεισφορά είναι σημαντική ως μέρος της ομαδικής επίτευξης.  

ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τους τομείς δραστηριοποίησης της Ecolab.

Back to Top