Βίντεο της Ecolab

Τα βίντεο μας, σας παρέχουν μία γενική εικόνα για τον σκοπό, τις αξίες και το όραμά μας.
Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube για να δείτε ακόμα περισσότερα βίντεο της Ecolab:  Youtube channel.

Ο Σκοπός & οι Αξίες μας

Κάθε μέρα κάνουμε τον κόσμο πιο καθαρό ,πιο ασφαλή και πιο υγιή ,προστατεύουμε τους ανθρώπους και τους ζωτικούς πόρους. Το έργο μας καθοδηγείται από ένα κοινό σύνολο αξιών που καθορίζουν το ποιοι είμαστε και το πώς κάνουμε τη διαφορά. 

Επικό

Δείτε πώς το έργο μας βελτιώνει την ποιότητα ζωής για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. 

Νερό

Καθαρό νερό: Μία πρόκληση την οποία με πάθος η Ecolab προσπαθεί να επιλύσει. 

Είμαστε ο παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση των υδάτων και στην τεχνολογία . Η φόρμουλα μας είναι απλή: με τον σωστό συνδυασμό υπηρεσιών, τεχνογνωσίας και καινοτομίας έχουμε μια μοναδική ικανότητα να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση των αυξανόμενων προκλήσεων που σχετίζονται με το νερό. 

Τα προϊόντα, οι τεχνολογίες και η τεχνογνωσία μας είναι ενισχυμένα με ακριβής δυνατότητες δεδομένων που παρακολουθούν, φροντίζουν και αξιοποιούν αποτελεσματικά το νερό. Βελτιώνοντας έτσι την επιχειρησιακή αποδοτικότητα και μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. 

Από τα γαλακτοκομεία, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα νοσοκομεία, τα διυλιστήρια πετρελαίου, τις χαρτοβιομηχανίες - και κάθε βιομηχανία νερού - η Ecolab είναι εκεί, βοηθώντας τους πελάτες να κάνουν περισσότερα, με λιγότερη χρήση υδάτινων πόρων.

Οι λύσεις νερού που προσφέρουμε δεν επηρεάζουν μόνο τις επιχειρήσεις αλλά και τους ανθρώπους και την κοινωνία. Βοηθάμε τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια να μειώσουν τη χρήση του νερού, διατηρώντας παράλληλα καθαρά λευκά είδη και κουζίνες. Έχουμε οραματιστεί τις γραμμές ποτών να λειτουργούν εικονικά χωρίς νερό. Δίνουμε τη δυνατότητα στα νοσοκομεία να επικεντρωθούν στην περίθαλψη και την ασφάλεια των ασθενών, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Μειώνουμε την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου και την ανάγκη των διυλιστηρίων για νερό μέσω προγραμμάτων που επιτρέπουν την επαναχρησιμοποίηση του νερού. Βοηθάμε τις εταιρείες που επιθυμούν να επεκταθούν σε αναδυόμενες αγορές να επανεξετάσουν τις δραστηριότητές τους ώστε να επιτύχουν μέγιστη παραγωγική ικανότητα και να ικανοποιήσουν τη ζήτηση των προϊόντων με περιορισμένους υδάτινους πόρους. 

Back to Top