Ένα Μήνυμα από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης

Οι συνεργάτες μας εργάζονται σε περισσότερο από ένα εκατομμύριο πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας και προστατεύοντας ό,τι έχει ζωτική σημασία: καθαρό νερό, ασφαλή τρόφιμα,  άφθονη ενέργεια και υγιές περιβάλλον. Οι συνεργάτες μας γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας και επιδεικνύουν απεριόριστη ευρηματικότητα προκειμένου να τους προσφέρουν τις απαιτούμενες λύσεις.

Βοηθάμε τους πελάτες μας στο να βελτιώσουν την απόδοση τους, αναπτύσσοντας τις επιχειρήσεις τους με υπευθυνότητα στις περιοχές με δυσεύρετους πόρους, προσαρμοζόμενοι στις μεταβαλλόμενες συνθήκες και προσδοκίες. Το επιχειρησιακό μοντέλο μας συνδυάζει τεχνολογία και πληροφόρηση με εξυπηρέτηση στην πράξη και εκπαίδευση με σκοπό την διαρκή βελτίωση. Επειδή είμαστε τόσο κοντά στους πελάτες μας, έχοντας λεπτομερή γνώση των δραστηριοτήτων τους, είμαστε σε θέση να τροφοδοτούμε με έγκυρες πληροφορίες το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Εταιρείας μας.

Θεμελιώδης στην προσέγγιση μας είναι η κατανόηση πως η πραγματική και μακροχρόνια αλλαγή επιταχύνεται με σύγκλιση των οικονομικών, περιβαλλοντολογικών και κοινωνικών ωφελειών. Αυτή η αρχή μας διέπει από το ξεκίνημά μας, πριν από 90 και πλέον χρόνια. Σήμερα, με δεδομένη τη μεγαλύτερη επιβάρυνση των φυσικών πόρων, και με σημαντικά υψηλότερες προσδοκίες για βιώσιμες επιδόσεις, η ικανότητά μας να βοηθάμε τους πελάτες μας να κάνουν περισσότερα µε λιγότερους πόρους είναι πιο σημαντική από ποτέ. Δραστηριοποιούμαστε στο κέντρο των πιο κρίσιμων επιχειρηματικών, περιβαλλοντολογικών και κοινωνικών προκλήσεων, παγκοσμίως. Ένα πολύ συναρπαστικό μέρος για να είναι κανείς.

Στην Ευρώπη, οι 8.300 συνεργάτες μας υποστηρίζονται από επιστημονικό επιτελείο 230 επιστημόνων οι οποίοι δουλεύουν σε πέντε ερευνητικά κέντρα. Κατέχουμε περισσότερες από 440 ευρεσιτεχνίες στην Ευρώπη και κάθε χρόνο διαθέτουμε μια σειρά νέων λύσεων προκειμένου να βοηθήσουμε τους πελάτες μας στη μείωση κόστους, στην αύξηση αποτελεσματικότητας, στην ελαχιστοποίηση χρήσης φυσικών πόρων και στη βελτίωση της ανθρώπινης και περιβαλλοντολογικής ασφάλειας – μέσα από τον εφοδιασμό, την παραγωγή, τη μεταφορά και παράδοση, τη χρήση και την απόρριψη των προϊόντων μας.

Αν και το αποτύπωμα μας θα προκύπτει πάντα από τη συνεργασία με τους πελάτες μας, κάνουμε πράξη τα λόγια μας και εντός της εταιρείας μας. Καθώς η Ecolab αναπτύσσεται και αποκτά όλο και περισσότερο παγκόσμιο χαρακτήρα, ενισχύουμε τις δεσμεύσεις μας για μείωση των περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων στις δικές μας δραστηριότητες  και βελτιώνουμε τις επιδόσεις στη δική μας ασφάλεια.

Διαπιστώνουμε ότι οι ταλαντούχοι άνθρωποι, που θέλουν να κάνουν τη πραγματική διαφορά στον κόσμο, έλκονται από την εταιρεία μας λόγω της αποστολής μας, λόγω των αφοσιωμένων συνεργατών μας και λόγω της μοναδικής μας ικανότητας να βοηθάμε στην αντιμετώπιση πολύπλοκων προκλήσεων παγκοσμίως. Γνωρίζουμε πως οι πελάτες μας βασίζονται σε μας όταν πρόκειται για την επιτυχία και την ανάπτυξή τους καθώς επίσης και στην επίτευξη φιλόδοξων στόχων βιωσιμότητας. Είμαστε περήφανοι για τις καθημερινές επιτυχίες που σημειώνουν οι συνεργάτες μας με τους πελάτες μας με σκοπό έναν πιο καθαρό, πιο ασφαλή και πιο υγιή κόσμο.

 

 Με τους Θερμότερους Χαιρετισμούς,

Darrell Brown

Darrell Brown

EVP & President Europe

May 2015 

Back to Top