Η Κουλτούρα

Όπου συναντήσετε την Ecolab, θα συναντήσετε και την κουλτούρα της Ecolab. Η κουλτούρα μας, είναι μία χειροπιαστή δύναμη, μια δύναμη που ξεπερνά ηπείρους και γλώσσες και μεταδίδει ότι κάνουμε ως Εταιρία.

Πνεύμα

Οι συνεργάτες της ECOLAB είναι η καρδιά και η ψυχή της Εταιρείας. Πεινασμένοι για να το πετύχουμε και παθιασμένοι για να το πραγματοποιήσουμε, αγκαλιάζουμε το άγνωστο, ριψοκινδυνεύουμε χωρίς φόβο, έχοντας εμπιστοσύνη στην ικανότητά μας να φέρουμε αποτελέσματα. Είμαστε πρόθυμοι και φιλόδοξοι. Κάνουμε προσπάθειες με πείσμα, υπερπηδώντας τα εμπόδια με τόλμη και αποφασιστικότητα. Πάνω απ΄όλα βρίσκουμε απόλαυση στην δουλειά μας, υπηρετώντας την Εταιρεία και τους πελάτες μας.

Υπερηφάνεια

Εξαιρετικό σέρβις, Εξαιρετικά προϊόντα. Απολαμβάνουμε να προσφέρουμε άριστη ποιότητα σε όλα όσα προσφέρουμε. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το έργο, ή πόσο μικρό είναι το αίτημα, αγωνιζόμαστε για το άριστο στην ανταπόκρισή μας, γιατί αγαπούμε την τελειότητα. Αγαπάμε την Εταιρεία μας και την εκπροσωπούμε με τιμή.

Αποφασιστικότητα

Φιλόδοξοι και επιθετικοί, δυναμικοί και αποφασιστικοί, ενθουσιώδεις και ενεργητικοί, καλλιεργούμε την ευκαιρία να συναγωνιστούμε. Λατρεύουμε τις προκλήσεις, θεωρώντας τις ως μία πρόσκληση για επιτυχία. Μία πραγματική ομάδα, δουλεύουμε μαζί για να ικανοποιούμε συνεχώς τους πελάτες μας, να ξεπερνούμε τα πρωτύτερα επιτεύγματά μας και να οδηγούμε τον οργανισμό μας σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δέσμευση

Είμαστε ενωμένοι σαν μία οικογένεια, κάτω από έναν όρκο, δεσμευμένοι από την πίστη μας. Δίνουμε αξία στην αφοσίωση και βοηθάμε ο ένας τον άλλον και τους πελάτες μας. Δεν δεχόμαστε τίποτε λιγότερο από πίστη στα τμήματά μας. Είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας και στο σκοπό μας.

Πάθος

Πιστεύουμε στην Εταιρεία μας με όλη μας την καρδιά. Οι στόχοι και οι αντικειμενικοί της σκοποί είναι η αποστολή μας. Τους αγκαλιάζουμε με ενθουσιασμό και τους εκπληρώνουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Το σημαντικότερο, πιστεύουμε πραγματικά ο ένας στον άλλο, ενώ παράλληλα φροντίζουμε, προστατεύουμε και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Ακεραιότητα

Επαγγελματίες. Αξιόπιστοι. Έμπιστοι. Έντιμοι. Η εταιρική μας ακεραιότητα είναι ένα κρίσιμο περιουσιακό στοιχείο και έχουμε ορκιστεί να το διατηρούμε παγκοσμίως. Θέτουμε υψηλά ιδανικά, και εμμένουμε σ’ αυτά, καθώς εξασκούμε την εργασία μας έντιμα και συμπεριφερόμαστε ηθικά. Μοιραζόμαστε τις προσδοκίες μας και αγωνιζόμαστε να διατηρήσουμε έναν επαγγελματικό χώρο χτισμένο σε αμοιβαίες αξίες, εμπιστοσύνη και καλή θέληση.

Back to Top