Κρουαζιερόπλοια/Επιβατηγά

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιο περίπλοκη επιχείρηση από ένα κρουαζιερόπλοιο, επιβατηγό ή φορτηγό πλοίο. Η εξειδικευμένη ομάδα της Ecolab κατανοεί τη σημασία της παροχής υψηλών προδιαγραφών υγιεινής για τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους και συνεισφέρει στην ευημερία τους επί του σκάφους.

Το πρόγραμμα 360° προστασίας της Ecolab σας προσφέρει συστήματα, προϊόντα και εκπαιδευτικά βοηθήματα που ταιριάζουν απόλυτα στις δύσκολες συνθήκες που η επιχείρησή σας λειτουργεί. Το παγκόσμιο δίκτυο των αποθηκών μας προσφέρει τυποποιημένη γκάμα των προϊόντων, ακόμη και σε ορισμένες από τις πιο απομακρυσμένες γεωγραφικές περιοχές του κόσμου.

Ως ένας παγκόσμιος κινούμενος πελάτης, θα απολαύσετε την υποστήριξη της εξειδικευμένης ομάδας μας και των υπηρεσιών της σε όλο τον κόσμο – με εκπαιδεύσεις στο προσωπικό, προληπτική φροντίδα και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Με την Ecolab ως συνεργάτη σας, θα επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, διατηρώντας παράλληλα το κόστος της εφοδιαστικής σας υπό έλεγχο.

 

Οι λύσεις μας καλύπτουν όλους τους τομείς της επιχείρησης σας και σας βοηθούν στο να :

 

  • Εξασφαλίσετε τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής στους χώρους παρασκευής τροφίμων

  • Επιτυγχάνετε καθαρά και ευχάριστα λινά με άρωμα φρεσκάδας

  • Διατηρείτε τα πατώματα και τις επιφάνειες στα καλύτερά τους

  • Παρέχετε αστραφτερά ποτήρια, λαμπερά πιάτα και μαχαιροπίρουνα

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις καθαρισμού σε κρουαζιερόπλοια / επιβατηγά της ECOLAB

Back to Top