Εστιατόρια γρήγορης εξυπηρέτησης

Η ECOLAB προσφέρει πολύ περισσότερα από τα προϊόντα. Προσφέρουμε λύσεις σε αυτό που χρειάζεστε πραγματικά και εστιάζοντας σε αυτό που έχει σημασία για εσάς, όπως η ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών, το κόστος χρήσης, η αποδοτική ροή εργασίας και η εξοικονόμηση χρόνου κι εργατικού κόστους.

 

Είμαστε ο μεγαλύτερος παγκόσμιος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού, απολύμανσης και υπηρεσιών για τα εστιατόρια γρήγορης εξυπηρέτησης. Είτε δραστηριοποιείστε σε μία χώρα ή σε 100, προσαρμόζουμε τα προγράμματα μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ώστε να σας βοηθήσουν να επιτύχετε το υψηλότερο επίπεδο στην καθαριότητα και στην υγιεινή, στην ασφάλεια τροφίμων και στην προστασία της φήμης σας.

 

 Η Ecolab εστιασμένη στην έρευνα και ανάπτυξη, φέρνει χημικούς, μηχανικούς και μικροβιολόγους σε συνεργασία μαζί σας. Ως αποτέλεσμα, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε εξατομικευμένες, ολοκληρωμένες λύσεις που βελτιώνουν την επιχειρησιακή ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα σας. Επιπλέον, η ομάδα μας προσφέρει μια πλήρη υπηρεσία επίλυσης προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης καθαριότητας των επιφανειών, των υλικών και του εξοπλισμού που βρίσκονται σε χώρους με υπηρεσίες τροφίμων.

 

Σχεδιασμένα για να μην βλάψουν τις επιφάνειες, τον εξοπλισμό ή τους υπαλλήλους σας, τα προϊόντα μας είναι συνδυασμένα με μηχανήματα ειδικά σχεδιασμένα για την ασφάλεια και ευκολία στην χρήση. Αυτό μειώνει τις σπατάλες και την χρήση του νερού, εξασφαλίζοντας παράλληλα τον έλεγχο του τμήματος, χαμηλό κόστος συντήρησης και χαμηλό κόστος χρήσης.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις καθαρισμού των εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης της ECOLAB

Παρακαλώ επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας επιλέγοντας 'Τμήμα QSR'.

Back to Top