Εστιατόρια γρήγορης εξυπηρέτησης

Προσφέρουμε πολύ περισσότερα από τα προϊόντα. Προσφέρουμε λύσεις. Ρωτώντας τι χρειάζεστε πραγματικά και εστιάζοντας σε αυτό που έχει σημασία για εσάς, όπως η ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών, το κόστος χρήσης, η αποδοτική ροή εργασίας και η εξοικονόμηση χρόνου και εργατικών.

 

 Μέσω του προγράμματος της Kay, είμαστε ο μεγαλύτερος παγκόσμιος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού, απολύμανσης και υπηρεσιών για τα εστιατόρια Quick Service. Είτε δραστηριοποιείστε σε μία χώρα ή σε 100, προσαρμόζουμε τα προγράμματα μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ώστε να σας βοηθήσουν να επιτύχετε το υψηλότερο επίπεδο στην καθαριότητα και στην υγιεινή, στην ασφάλεια τροφίμων και στην προστασία της φήμης σας.

 

 Η βιομηχανία της Ecolab-εστιασμένη στην έρευνα και ανάπτυξη, φέρνει χημικούς, μηχανικούς και μικροβιολόγους σε συνεργασία μαζί σας. Ως αποτέλεσμα, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε εξατομικευμένες, ολοκληρωμένες λύσεις που βελτιώνουν την επιχειρησιακή ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα σας. Επιπλέον, η ομάδα μας, οι τοπικοί υπεύθυνοι, προσφέρει μια πλήρη υπηρεσία επίλυσης προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης καθαριότητας των επιφανειών, των υλικών και του εξοπλισμού που βρίσκονται σε χώρους με υπηρεσίες τροφίμων.

 

Σχεδιασμένα για να μην βλάψουν τις επιφάνειες, τον εξοπλισμό ή τους υπαλλήλους σας, τα προϊόντα μας είναι συνδυασμένα με μηχανήματα ειδικά σχεδιασμένα για την ασφάλεια και ευκολία στην χρήση. Αυτό μειώνει τις σπατάλες και την χρήση του νερού, εξασφαλίζοντας παράλληλα τον έλεγχο του τμήματος, χαμηλό κόστος συντήρησης και χαμηλό κόστος χρήσης.

Παρακαλώ επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας επιλέγοντας 'Τμήμα QSR'.

Back to Top