Εμπορικές και Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις

H Ecolab αντιλαμβάνεται ότι στον τομέα της βιομηχανίας, ένα καθαρό περιβάλλον ενισχύει την αντίληψη της ποιότητας. Ειδικοί τύποι ρύπων στον χώρο σας αποτελούν συγκεκριμένες προκλήσεις. Επιπλέον, σκεφτείτε ότι καθήκον σας είναι να παρέχετε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους σας αποφεύγοντας τυχόν κινδύνους για την υγεία τους.

Ως επιχειρηματίας/ λειτουργός μιας εμπορικής εγκατάστασης, πρωταρχικός στόχος σας είναι η δημιουργία ενός αγώγιμου για την ευημερία των πελατών και των εργαζομένων σας περιβάλλοντος. Ως εκ τούτου ο βαθμός καθαρότητας της εγκατάστασης σας με γυμνό μάτι, είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας. Η Ecolab αντιλαμβανόμενη τις καθημερινές σας προκλήσεις σας παρέχει τέλεια αποτελέσματα στην καθαριότητα και προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για καταστήματα, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, do-it-yourself αγορές, αλλά και για κτίρια γραφείων.

 

Το Πρόγραμμα Προστασίας 360° για Εμπορικές και Βιομηχανικές εγκαταστάσεις έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επιχείρησή σας καθαρή, ασφαλή και αποτελεσματική. Το καταρτισμένο εργατικό δυναμικό πωλήσεων της Ecolab σας υποστηρίζει ενεργά στις καθημερινές σας εργασίες με προγραμματισμένες και έκτακτες επισκέψεις. Το Πρόγραμμα Προστασίας 360° σας βοηθά να:

  • Μεγιστοποιήσετε το καθαριστικό αποτέλεσμα συγκεκριμένων ρύπων με ειδικά προϊόντα
  • Προσαρμόσετε λύσεις για μικρές και μεγάλες επιφάνειες σε σημεία με ιδιαίτερες ανάγκες
  • Κρατήσετε τα κυλικεία και τις συσκευές κουζίνας καθαρές και αστραφτερές ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ασθενειών
  • Βελτιστοποιήσετε διαδικασίες, προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο
Back to Top