Λιανεμπόριο/Υπεραγορές

Λιανεμπόριο/Υπεραγορές

Καθώς ο τρόπος ζωής και οι συνήθειες των ανθρώπων αλλάζουν σε όλο τον κόσμο, τα καταστήματα super market και η μεγάλη τους προσφορά παντού είναι συνεχώς υπό πίεση. Οι καταναλωτές έχουν γίνει πολύ πιο ευαίσθητοι στην ποιότητα όσον αφορά την υγεία και ιδίως την ασφάλεια, θέτοντας τον πήχη ψηλά για το πώς και πού τα εμπορεύματα παρουσιάζονται. Ως συνεργάτης σας, η Ecolab θα σας βοηθήσει να προσφέρετε ένα καθαρότερο, ασφαλέστερο και αποδοτικότερο περιβάλλον όπου τα αγαθά σας θα παρουσιάζονται με διαφάνεια, υγιεινή και ελκυστικούς τρόπους - προσφέροντας στους πελάτες σας μια εμπειρία αγορών που θα γίνεται όλο και πιο ευχάριστη και ασφαλή.

Το πρόγραμμα MarketGuard της Ecolab είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τον καθαρισμό και την ασφάλεια των τροφίμων που αναπτύχθηκε ειδικά για τον κλάδο τροφίμων του λιανικού εμπορίου (super market). Με έντονη την αφοσίωσή του από τη μία πλευρά και η απαράμιλλη τεχνογνωσία της Ecolab από την άλλη , κάνει το πρόγραμμα MarketGuard να σας παρέχει καινοτόμες, βιώσιμες λύσεις που καλύπτουν κάθε βήμα και κάθε διαδικασία – ώστε να προστατεύσει τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας και να τους κρατήσει ασφαλής και υγιείς και να μεγιστοποιήσει την απόδοση του καταστήματός σας.

Το πρόγραμμα MarketGuard περιλαμβάνει:

• Καθαρισμό & Απολύμανση
• Φροντίδα των δαπέδων
• Ασφάλεια των Τροφίμων

Έχουμε την γεωγραφική εμβέλεια που μπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χωρίς να έχει καμία σημασία πού βρίσκεται το κατάστημα σας. Σε κάθε επίσκεψη, οι συνεργάτες μας σημειώνουν τα κρίσιμα δεδομένα για εσάς για το κάθε κατάστημα και σας βοηθούν στην πρόληψη των κινδύνων ασφάλειας των τροφίμων και στην διασφάλιση υψηλών προτύπων ποιότητας. Μερικά από τα δεδομένα που παρακολουθούν για εσάς περιλαμβάνουν:

 

 • Οι διαδικασίες καθαρισμού που έχουν εφαρμοστεί

 • Η εκπαίδευση που έχει γίνει στους υπαλλήλους σας

 • Συμβουλές σχετικά με την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών και την ασφάλεια των τροφίμων

 

Οι συνεργάτες μας παρέχουν στους υπαλλήλους σας την απαραίτητη εκπαίδευση για να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι ασφάλειας τροφίμων σε όλη την εγκατάσταση σας. Η Ecolab σας παρέχει την καλύτερη εκπαίδευση σχετικά με :

 

 • Τον χειρισμό των χημικών προϊόντων και τις κατάλληλες μεθόδους καθαρισμού

 • Την Προσωπική Υγιεινή & την πρόληψη διασταυρούμενης μόλυνσης

 • Την Πιστοποίηση Ασφάλειας των Τροφίμων

 

Back to Top