Μικρά Επαγγελματικά Πλυντήρια Ιματισμού

Έχετε αναλάβει οι ίδιοι την φροντίδα του ιματισμού του ξενοδοχείου ή εστιατορίου σας, τρέχοντας μια επιχείρηση και πλένοντας τον ιματισμό στο χώρο σας, δηλαδή "εντός εγκαταστάσεων";

Τότε η Ecolab σας προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα για να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις στον ιματισμό σας. Οι απαιτήσεις των πελατών σας αυξάνουν καθημερινώς - ανεξαρτήτως αν είναι για παράδειγμα πελάτες ξενοδοχείου ή διαμένουν σε οίκο ευγηρίας. Τα προϊόντα σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της ομάδας Ecolab εξασφαλίζουν μια καθαρή, ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία πλύσης και βοηθούν να διαχειριστείτε τις προκλήσεις σας - παντού και πάντα.

Η ECOLAB θα συνεργαστεί μαζί σας για να αναπτύξει προγράμματα πλύσης ιματισμού, τα οποία περιλαμβάνουν προηγμένα χημικά προϊόντα, καινοτόμο εξοπλισμό, και σας βοηθούν να διαχειριστείτε το συνολικό κόστος πλύσης του ιματισμού, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης νερού και ενέργειας. Τα προγράμματα αυτά παρέχουν, τόσο φρέσκα κι απαλά αποτελέσματα του ιματισμού, όσο και συνολικά αποτελέσματα υγιεινής με μειωμένο παράλληλα το λειτουργικό κόστος της επιχείρησής σας. Τα προγράμματά μας, προσφέρουν εξαιρετική απαλότητα για την ελαχιστοποίηση της τριβής του δέρματος και την επίτευξη βέλτιστων επιπέδων pH για τη διατήρηση υγιούς δέρματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις επαγγελματικού καθαρισμού ιματισμού της ECOLAB.

Back to Top