Συνεργασίες για την Επίλυση Παγκόσμιων Προκλήσεων

Στην Ecolab, αυτό είναι που κάνουμε καλύτερα. Οι 44.000 συνεργάτες μας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις, πληροφόρηση βάσει δεδομένων και εξατομικευμένες υπηρεσίες για την προώθηση της ασφάλειας των τροφίμων, τη διατήρηση καθαρού και ασφαλούς περιβάλλοντος, τη βελτιστοποίηση της χρήσης νερού και ενέργειας και τη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας σε σχεδόν τρία εκατομμύρια τοποθεσίες πελατών σε περισσότερες από 170 χώρες.

Βρισκόμαστε Οπουδήποτε Έχει Σημασία

Από τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία, μέχρι την παραγωγή ενέργειας και τις εγκαταστάσεις παραγωγής, οι πάνω από 25.000 συνεργάτες πωλήσεων και εξυπηρέτησης της Ecolab, όντας το μεγαλύτερο και καλύτερα εκπαιδευμένο δυναμικό άμεσων πωλήσεων και εξυπηρέτησης του κλάδου, βοηθούν τους πελάτες να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις καθαρισμού, απολύμανσης και  διαχείρισης ενέργειας. Πολλές από τις πλέον αναγνωρίσιμες μάρκες στον κόσμο βασίζονται στην Ecolab για τη διασφάλιση της λειτουργικής τους αποδοτικότητας, την ακεραιότητα των προϊόντων και τη φήμη της επωνυμίας τους.

Εξατομικευμένες Υπηρεσίες

Το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Ecolab βρίσκεται στο κορυφαίο δυναμικό πωλήσεων και εξυπηρέτησης του κλάδου. Κάθε πρόκληση κάθε πελάτη είναι μοναδική, γι 'αυτό και οι 25.000 συνεργάτες μας συνεργάζονται με τους πελάτες στις εγκαταστάσεις τους, παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές και υπηρεσίες. Οι ειδικοί μας εφαρμόζουν μια αυστηρή διαδικασία για τη συλλογή δεδομένων, την εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας, την επανεξέταση διαδικασιών και την παροχή λύσεων για την αντιμετώπιση των μοναδικών οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων των πελατών μας.

Πίσω από κάθε εκπρόσωπο υπάρχει μια ομάδα ερευνητών, επιστημόνων, μηχανικών, ειδικών στις κανονιστικές ρυθμίσεις και άλλων ειδικών που εργάζονται επιμελώς για την αντιμετώπιση των προκλήσεων των πελατών, την ανάπτυξη νέων λύσεων και την ικανοποίηση των αναγκών που προκύπτουν.

Καινοτόμες Λύσεις

Η Ecolab έχει μακρά ιστορία στην καινοτομία. Η στρατηγική μας βασίζεται στη χημεία, την ψηφιακή τεχνολογία και τις υπηρεσίες, ώστε να παρέχουμε εκθετική αξία στους πελάτες μας. Η ομάδα μας των 1.200 επιστημόνων, μηχανικών και ειδικών τεχνικών δημιουργεί τις καλύτερες λύσεις στην κατηγορία, με γνώμονα την υπεύθυνη χρήση πόρων, οι οποίες αναπτύσσονται λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη τις επιπτώσεις στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Με την τεχνογνωσία μας σε βασικές τεχνολογίες, όπως τα αντιμικροβιακά, η δοσολόγηση και η παρακολούθηση, η προσωπική και περιβαλλοντική υγιεινή, τα πολυμερή, τα επιφανειοδραστικά, τα στέρεα χημικά, η διαχείριση νερού και η ανάλυση δεδομένων, συμβάλλουμε στη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας, της ποιότητας των προϊόντων και της ασφάλειας για τους πελάτες μας.

Ο Σκοπός και το Όραμά μας

Μας ενώνει ο στόχος μας να κάνουμε τον κόσμο πιο καθαρό, πιο ασφαλή και πιο υγιή – συμβάλλοντας στην επιτυχία των επιχειρήσεων, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους ανθρώπους και τους ζωτικούς πόρους. Το όραμά μας είναι να είμαστε ο παγκόσμιος ηγέτης όσον αφορά τεχνολογίες και υπηρεσίες στον τομέα του νερού, της υγιεινής και των αντιμικροβιακών - παρέχοντας και προστατεύοντας όσα έχουν ζωτική σημασία: καθαρό νερό, ασφαλή τρόφιμα και υγιές περιβάλλον.

Η επιτυχία των πελατών μας είναι και δική μας επιτυχία.

 

Η Ecolab βρίσκεται Οπουδήποτε Έχει Σημασία. Διότι αυτό που κάνουμε – και το πώς το κάνουμε – έχει σημασία παντού.

Οι ενέργειες μας σχετικά με το Νερό

Nalco Water

Η Nalco Water, μια εταιρεία της Ecolab, παρέχει καινοτόμες λύσεις για την επεξεργασία και τη διαχείριση του νερού, βελτιώσεις διεργασιών και έλεγχο των ρύπων - βελτιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων και του κόστους λειτουργίας για τους πελάτες μας, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.