Σχετικά με τη Nalco Water

Η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο όσον αφορά τη βελτίωση της επεξεργασίας νερού και των σχετικών διαδικασιών, η Nalco Water συνεργάζεται με πελάτες που αναζητούν καινοτόμες λύσεις για τους περιορισμούς του νερού και των πόρων. Ως εταιρεία της Ecolab, είμαστε απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με το εταιρικό όραμα να είμαστε ο παγκόσμιος ηγέτης όσον αφορά την τεχνολογία και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το νερό, την υγιεινή και την ενέργεια, παρέχοντας και προστατεύοντας όσα έχουν ζωτική σημασία

Nalco Water σημαίνει Καινοτομία

Στη Nalco Water, η διαχείριση του νερού είναι το πάθος μας. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική, έτσι οι επαγγελματίες της Nalco προσεγγίζουν ξεχωριστά τους επιχειρηματικούς στόχους κάθε πελάτη και τις ανάγκες του όσον αφορά το νερό, και στη συνέχεια διερευνούν τρόπους ώστε τα συστήματά του να λειτουργούν πιο αποδοτικά.

Προωθώντας τεχνολογία νερού

Η τεχνολογία 3D TRASAR™ έχει φέρει επανάσταση στη διαχείριση του νερού, επιτρέποντας στους πελάτες μας να έχουν ολοκληρωμένη πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στα συστήματα νερού τους. Συνδυάζοντας χημεία, απομακρυσμένες υπηρεσίες, παρακολούθηση και αυτοματοποιημένο έλεγχο, αυτή η τεχνολογία βοηθά τους πελάτες να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους, ενώ μειώνουν παράλληλα τη χρήση νερού και ενέργειας. 

Αντιμετωπίζοντας τις Προκλήσεις όσον αφορά το Νερό και τις Διαδικασίες

Η εμπειρία μας όσον αφορά το νερό είναι απαράμιλλη, όπως και η συνεργασία μας με τους πελάτες για την επίλυση των πιο δύσκολων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν. Συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων από κλάδους όπως εμπορικά κτίρια, επεξεργασία τροφίμων, αυτοκίνηση, παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, χημικά και μεταλλουργία μέχρι κλάδους επεξεργασίας όπως η χαρτοποιία και η μεταλλευτική.